Nu ska vi bygga hus i Borlänge

Tjenixen bloggen!

Nu ska jag bygga hus i Borlänge, bygglovet är klart och ett byggföretag är kontaktat så förhoppningsvis öppnar jag dörren till en nyproduktion när sommaren är klar. Det är första gången som jag bara köper en tomt för att bygga hus, tidigare har jag alltid varit lite bekväm av mig och köpt något som står färdigt. Men det ska absolut bli spännande att se hur en nyproduktion går till och det som känns väldigt bra med att få hjälp och bygga hus är att jag kan vara med och ha stort inflytande av hur det ska se ut. Jag har efter några vänder i andra städer beslutat mig för att flytta hem till Borlänge igen, det är något med dragningskraften till platsen där man är uppvuxen och jag tror de flesta människorna kan känna igen det där. Borlänge är inte så värst charmigt när man är runt tjugo år gammal och vill upptäcka världen, men ju mer åren går så börjar en hemlängtan växa starkare och nu känner jag att det verkligen är på tiden att komma hem. Att jag får göra det till en nyproduktion känns inte helt fel och jag har målat upp en liten skiss om hur jag önskar att huset ska byggas. Jag vill ha en enplansvilla med högt i tack och med en väldigt öppen planlösning, när man kommer in i mitt hus ska man känna sig välkommen och det ska gå att umgås flera stycken på grund av den öppna planlösningen. Just nu får jag bo kvar nere i Skåne och jobba vidare här nere tills det har blivit dags att röra sig upp mot Borlänge. Jag kommer att åka upp under vissa helger för att kolla hur det går med bygget och då kan jag bo hos mina föräldrar, så det löser sig ganska smidigt trots avståndet.  

Du gillar kanske också...