Vad vet ni om betong?

Hej på er!

Vad vet ni om betong? Jag vet inte så mycket förutom att min kollega precis berättade för mig att vi behövde lägga ny betong nere i garaget, vad det nu ska innebära. Givetvis vet jag att betong är ett väldigt tåligt material som man kan använda sig av vid byggen och liknande, men det är ungefär där min kunskap om det tar slut. Så jag satte helt enkelt honom som ansvarig för det projektet och sen åkte jag hem till Trollhättan för att njuta av lite helg. Han åkte också hem så ni inte tror att jag lämnade honom där ensam, det projektet tar vi nästa vecka istället. Det är fantastiskt väder i Trollhättan idag, men det är också riktigt konstigt. För bara någon minut sedan så kom det lite snöflingor på bilrutan trots att det var ytterst få moln, men för tillfället är det bara solsken. Vi får väl se hur länge det håller i sig. Jag måste medge att jag är oerhört fascinerad av vad moder natur är kapabel till att göra, det är något som alltid har legat i mitt intresse. Det finns så mycket kraft i vår natur som kan skapa helt otroliga saker, riktigt intressant faktiskt. Jag kom och tänka på det nu precis när jag skrev att det snöade lite innan. Men nog om vädret, det har vi hemsidor och tevekanaler som pratar om hela tiden ändå. Helg är det alltså som står på schemat och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, visst är det skönt med ledighet och sovmorgon men vi har haft ett sånt fruktansvärt bra flyt på jobbet nu så det hade inte skada att fortsätta jobba lite till. Men nu är det som det är och då får vi helt enkelt försöka njuta av helgen, det ska nog gå bra ändå. Nästa vecka är det betong på schemat, det kommer bli spännande.  

Du gillar kanske också...